Ledige stillinger (avd Nord)

Er du en dyktig elektriker og har en installatør eller saksbehandlerspire i magen? Eller er du en framoverlent og omgjengelig automatiker eller elektriker som søker spennende utfordringer og større frihet? Bli med på laget i Elsell Nord på Rognan. Vi har vedvarende stor ordreinngang og mange spennende prosjekter på gang og søker etter flere dyktige elektrofagfolk til å være med på reisen videre.
 
Elsell Nord er et elektroforetak lokalisert på Rognan i Saltdal kommune som er en del av et konsern med avdelinger flere steder i landet. Vi leverer komplette anlegg og utstyr til industri, næring og privatmarkedet. Vi arbeider mye på industrianlegg og kan masse om automasjon og maskiner. Vi samarbeider tett med flere snekkere og rørleggere i regionen og har god kompetanse på installasjoner i bolig og hytter – enten det er nybygg, rehabilitering, elbillader, solceller eller designbelysning fra utlandet.

Hvorfor velge oss Som arbeidsgiver?

Vi ønsker å bli flinkere i det vi gjør og samtidig ta enda bedre vare på våre fantastiske kunder. For å styrke vårt lag trenger vi flere kloke hoder vi kan utveksle lærdom med og ser etter deg som brenner for faget, har yrkesstolthet og trives med varierte oppgaver der du har stor innflytelse på egen arbeidsdag. Du får arbeide i prosjekt og alene på anlegg og utstyr til regionens mest spennende kunder og vi har et tverrfaglig miljø der vi har stort fokus på kompetanseheving. Vi støtter alle våre ansatte i videreutvikling og videreutdanning – enten det er kurs, flere fagbrev, fagskole eller installatørpapirer.

Hvem leter vi etter?

Saksbehandler/prosjektleder

Vi ser etter en erfaren montør/saksbehandler/prosjektleder med fagbrev som kan bidra på laget med prosjektering, tilbudsregning, tegningsarbeid og befaringer. Du følger opp egne prosjekter på kontor og i felt og må gjerne delta i montasjearbeidet og bistå kollegaer med håndsrekning når det trengs.  Kan du i tillegg tenke deg å bli en av flere installatører er det stort pluss. Alt betalt av oss. Selvfølgelig!

Elektriker / automatiker

I tillegg har vi behov for en dyktig elektriker eller automatiker med fagbrev som har ambisjoner om å bli en av de beste og som liker kontroll over egen hverdag med planlegging, innkjøp og utførelse. Liker du i tillegg å jobbe på automasjonsanlegg og er nysgjerrig på ny teknologi eller har du kanskje full kontroll på brann- og alarmanlegg er det kanskje akkurat deg vi ser etter!

Hva du får som ansatt hos oss:

- Gode lønns- og pensjonsvilkår og en omfattende forsikringspakke
- Gode utviklingsmuligheter med betalt videreutdanning og evt. installatørpapirer
- Egen servicebil, innredet og tilpasset etter dine preferanser
- Svært allsidige arbeidsdager der du selv i stor grad kan planlegge og tilpasse egen hverdag.
- Kontor i splitter nye lokaler på Rognan i et tverrfaglig miljø med snekkere og rørleggere.
- Mulighet for eierandeler i selskapet
- Svært driftige og hyggelige kollegaer som brenner for faget.  

Kontakt oss og søk her:

Fortell oss litt om deg:
Hva vil du søke på?
  • Saksbehandler / Prosjektleder
  • Elektriker / Automatiker
  • Option C
Er du?
Mann
Kvinne
0 of 500
Dra og slipp din CV her
eller... 

Fredrik Albrigtsen

daglig leder elsell nord

Fredrik er daglig leder i Elsell Nord AS, avdelingsleder i Salten og faglig ansvarlig ekom og elektro i Norge og Sverige.

Fredrik har lang erfaring som automasjonsingeniør, elektriker og saksbehandler. Han har arbeidet mye med bygging, feilsøking, drift og vedlikehold av komplekse automasjonsanlegg, samt prosjektering, planlegging og installasjon av nye anlegg innen både elkraft, ekom og automasjon.

Fagkompetanse:
- Fagbrev som elektriker
- Automasjonsingeniør
- Elektroinstallatør i Norge
- Elektroinstallatør i Sverige
- Ekom installatørHar du spørsmål til stillingene, ring meg gjerne!

Organisasjonskart


ELSELL AS
Org: 911 545 748
Styreleder: Asbjørn Abrahamsen 

ELSELL NORD AS
Org: 931 453 378
Daglig leder: Fredrik Albrigtsen    

ELSELL ØST AS 

Org: 931 453 270
Daglig leder: Erlend Abrahamsen

GODKJENNINGER

DSB

«Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap»
I Norge er det strenge krav til bedrifter som tilbyr tjenester knyttet til elektriske anlegg. For å oppfylle disse kravene, må blant annet bedriften ha minimum en faglig ansvarlig med utdannelse som elektroinstallatør på hver lokasjon, samt være registrert i DSB register over autoriserte foretak. Det er DSB som bemyndiger og fører jevnlig ettersyn av alle elektrobedrifter.

Mer info; www.dsb.no

NKOM

«Nasjonal kommunikasjonsmyndighet»
Verden vi lever i, blir bare mer og mer avhengig av datasystemer. For at alle disse systemene skal kunne kommunisere med hverandre, er det viktig at både anlegg og utstyr bygges på en måte så det ikke forstyrrer/ødelegger for andre. Det er derfor lovpålagt at alle som skal bygge og vedlikeholde slike installasjoner har rett kompetanse og fagpersonell for dette. Det er pålagt med minimum én faglig ansvarlig med utdannelse som Ekom installatør i hver bedrift. Det er Nkom som er øverste organ, og bemyndiger autorisasjonen.

Mer info: www.nkom.no

NELFO

Nelfo er en landsforening i NHO og organiserer elektro-, ekom- og heisbedriftene i tillegg til systemintegratorene. Nelfo ble etablert i 1913. Nelfo er en tydelig og offensiv arbeidsgiver- og næringspolitisk organisasjon.

Elsell er medlem av Nelfo. Dette hjelper oss med å holde oss faglig oppdatert til enhver tid i tillegg til at vi raskt får relevant info og tolkninger fra myndighetene og bransje for øvrig.
Mer info: www.nelfo.no

GODKJENT LÆREBEDRIFT

Elsell AS er en godkjent opplæringsbedrift.

Det er viktig for samfunnet at det utdannes nye elektrikere til enhver tid. Vi i Elsell trenger stadig flinke folk og ønsker å skape dyktige fagarbeidere med god faglig forståelse gjennom læreperiode hos oss.

NEK 405-2 ELKONTROLL

Det er strenge krav til bedrifter og personell som utfører kontroll av elektriske anlegg. Kravene er beskrevet i NEK 405. Vi i Elsell AS har flere godkjente kontrollører som tilfredsstiller NEK 405-2 Elkontroll bolig

Les mer: https://elsikkerhetsportalen.no/elektrisk-anlegg/elkontroll/

Elsäkerhetsverket (se) – Aurorisasjon AL

Sverige har på lik linje som Norge strenge krav til bedrifter som skal bygge og vedlikeholde elektriske anlegg. Elsell AS har autorisasjon AL og ufører arbeider på elektriske anlegg i Sverige.
Les mer: https://www.elsakerhetsverket.se/

Prekvalifisert Installatør

Flere nettselskap har ordninger hvor elektroinstallatører kan bli prekvalifisert til å utføre arbeid i, eller i tilknytning til deres nett. Ved å velge en prekvalifisert installatør forenkles hele prosessen for deg og trenger du bare forholde deg til installatøren som har all kontakt med nettselskapet når det gjelder tilknytning, endringer eller ombygging av tilførselen til ditt bygg/anlegg og som også kan stå for utførelsen av arbeidet.

Elsell AS er prekvalifisert installatør i Arva sitt nett.

Les mer: https://arva.no/skal-du-bygge/?Article=121

>