Elsell Nord AS

Avdelingen i Salten består av en bra gjeng som driver med det meste innen elektro, ekom og automasjon - både for privat-, næring- og offentlige kunder. Vi leverer komplette anlegg og utstyr til eksisterende installasjoner. Vi har god kompetanse på industri og jobber mye med automasjonsanlegg og maskiner. Vi samarbeider vi tett med flere snekkere og rørleggere i regionen og har god kompetanse på installasjoner i bolig og hytter – enten det er nybygg, rehabilitering, elbillader, solceller eller designbelysning fra utlandet. I avd. Nord har vi tilholdssted på Rognan, men tar på oss oppdrag i hele Salten området og i Arjeplog, Sverige.

Ta gjerne kontakt i kontaktskjemaet under eller pr tlf;

Send oss en henvendelse!

Vi holder til i Rognan Industripark

Hvorfor velge oss?

Vi holder tiden og hva vi lover våre kunder

Vi holder tiden og hva vi lover våre kunder
Våre kunder skal ha tillit til at vi leverer til avtalt tid og pris- dette strekker vi oss langt for å etterleve til enhver tid.

Vi garanterer for kvalitet i alle ledd

Vi stiller høye krav til det vi leverer. Våre ansatte har god og oppdatert fagkunnskap og erfaring, vi benytter anerkjente leverandører vi kan stole på - slik sikrer vi kvalitet vi kan være stolte av! 

Vi er optatt av at våre kunder blir fornøyd

Vi er opptatt av at våre kunder blir fornøyde
Vi ønsker at alle våre kunder skal ha en positiv erfaring med å velge oss- med god kommunikasjon, tillit og kvalitet.

Liftutleie

Lei lift av oss!

Vi leier ut Alma Crawler 1250 EVO. Liften er beltegående og selvnivellerende. Liften kan kjøres og opereres i skrått terreng med helling opptil 15gr alle veier. Liften kjøres ved hjelp av egen dieselmotor eller tilkobles 230V.

  • Maks arbeidshøyde stillestående: 12,2m
  • Maks arbeidshøyde kjørende: ca. 6,5m
  • Vekt: 2880kg

Pris: 1875/døgn inkl.mva

Forespørsel om leie:

Navn
Epost
Telefon
Ønsket leieperiode
0 of 350
>